Uczta Prowansalska

Cena :
150 PLN (firmy członkowskie CCIFP) oraz 170 PLN (firmy nieczłonkowskie)

L'événement est terminé. *prosimy pamiętać, że zapisanie wydarzenia w kalendarzu nie jest równoznaczne z rejestracją na wydarzenie. Zgłoszenie udziału należy przesłać za pomocą formularza rejestracyjnego.

 

>

Zapraszamy Państwa w podróż po tajnikach kulinarnych dwóch kultur: francuskiej i polskiej. Pierwsz?, proponowan? przez nas, jest odkrycie kuchni prowansalskiej. Kuchni pełnej warzyw, pachn?cego czosnku, oliwy, pomidorów i ziół prowansalskich.

Kurs poprowadzi dyplomowany mistrz sztuki kulinarnej Kurt Scheller

  WARUNKI UCZESTNICTWA : Płatność niezbędna przed spotkaniem
1.         Koszt uczestnictwa wynosi 150 PLN (firmy stowarzyszone CCIFP) oraz  170 PLN (firmy niestowarzyszone)
Możliwe formy płatności: gotówka, karta bankowa, przelew bankowy na konto : Francuska Izba Przemysłowo–Handlowa w Polsce, BISE SA III o/W–Wa n ? 05 1370 1037 0000 1706 4017 2003 (z dopiskiem:Kurs gotowania)
2.               W przypadku rezygnacji z udziału należy przesłać faks najpózniej na  3 dni przed szkoleniem.

 

Mapa dojazdu

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!