Uczta Prowansalska
Cena : 150 PLN (firmy członkowskie CCIFP) oraz 170 PLN (firmy nieczłonkowskie)
PasséL'événement est terminé.
>
Zapraszamy Państwa w podróż po tajnikach kulinarnych dwóch kultur: francuskiej i polskiej. Pierwsz?, proponowan? przez nas, jest odkrycie kuchni prowansalskiej. Kuchni pełnej warzyw, pachn?cego czosnku, oliwy, pomidorów i ziół prowansalskich.
Kurs poprowadzi dyplomowany mistrz sztuki kulinarnej Kurt Scheller
WARUNKI UCZESTNICTWA : Płatność niezbędna przed spotkaniem
1. Koszt uczestnictwa wynosi 150 PLN (firmy stowarzyszone CCIFP) oraz 170 PLN (firmy niestowarzyszone)
Możliwe formy płatności: gotówka, karta bankowa, przelew bankowy na konto : Francuska Izba Przemysłowo–Handlowa w Polsce, BISE SA III o/W–Wa n ? 05 1370 1037 0000 1706 4017 2003 (z dopiskiem:Kurs gotowania)
2. W przypadku rezygnacji z udziału należy przesłać faks najpózniej na 3 dni przed szkoleniem.
Mapa dojazdu
Uczta Prowansalska
L'événement est terminé.