Gala CCIFP - Carnaval de Nice : Zapraszamy na wyjątkowy francuski wieczór!

Cena :
Firmy stowarzyszone: 850 PLN netto / os.

Osoby spoza firm stowarzyszonych: 1450 PLN netto / os.
UWAGA! OSTATNIE WOLNE MIEJSCA! SPRZEDAŻ BILETÓW TRWA DO 24.01.2019, W MIARĘ DOSTĘPNYCH MIEJSC.

L'événement est terminé. *prosimy pamiętać, że zapisanie wydarzenia w kalendarzu nie jest równoznaczne z rejestracją na wydarzenie. Zgłoszenie udziału należy przesłać za pomocą formularza rejestracyjnego.

W programie: wyśmienita kolacja, wyborne wina, pokaz mody projektantki Ewy Ciepielewskiej i gorąca samba - zarówno na scenie jak i parkiecie ! Doroczna Gala CCIFP na stałe wpisała się do kalendarza firm stowarzyszonych i przyjaciół CCIFP. Jest ważnym wydarzeniem dla polsko-francuskiej społeczności i co roku skupia we wnętrzach prestiżowego hotelu Sofitel Warsaw Victoria nie tylko ludzi biznesu ale i przedstawicieli instytucji, świata polityki oraz mediów. Gala to niezwykły wieczór i rozrywka na najwyższym poziomie, to wyśmienita kolacja w prawdziwie francuskim stylu.

 

Tym razem przeniesiemy się na południe Francji by poczuć atmosferę jednego z najgorętszych wydarzeń na Lazurowym Wybrzeżu, Karnawału w Nicei, która na dwa tygodnie stanie się europejską stolicą zabawy, tańca i mody. Zgodnie z wielowiekową tradycją Król i Królowa Karnawału zaproszą na bitwy kwiatowe, parady ukwieconych platform a my, do odkrywania atmosfery francuskiej Riwiery, wyjątkowy spektakl artystyczny oraz kolację przyrządzoną przez wybitne kulinarne talenty.


Menu kolacji, która zostanie zaserwowana tego wieczoru gościom Gali jest przygotowane specjalnie na tę okazję i stanowić będzie doskonałą kompozycję starannie dobranych smaków. Autorskie dania wybitnych szefów kuchni po raz kolejny zachwycą podniebienia wszystkich obecnych, tworząc jedyną w swoim rodzaju ucztę na najwyższych poziomie. 

W tym roku specjalnie dla Państwa wyjątkową kolację przygotuje niespotykane duo kulinarne: renomowany Szef kuchni hotelu Sofitel Warsaw Victoria, Maciej Majewski wraz z Jakubem Kasprzakiem - laureatem tegorocznej polskiej edycji konkursu Bocuse d’or. Goście Gali jako jedni z pierwszych w Polsce będą mieli okazję docenić dzieło współpracy tych polskich mistrzów kuchni.

Szefowie kuchni zabiorą Państwa w wyborną podróż kulinarną w poszukiwaniu źródeł lokalnych smaków, śladem produktów tych bardziej i mniej znanych. Odkryjemy wspólnie sekrety lokalnej gastronomii polskich i francuskich specjałów i sięgniemy po najbardziej wysmakowane bogactwa regionalne. 

Pełne finezji dania stworzone na bazie najszlachetniejszych produktów i przyrządzone z największą troską o wyszukany smak dopełnią wyśmienite oraz oryginalne francuskie wina, starannie wyselekcjonowane przez uznanego sommeliera.

 

A podczas wyśmienitej kolacji zaproponujemy Państwu elegancki pokaz mody projektantki Ewy Ciepielewskiej.

Wieczór kontynuować będziemy przy niezapomnianych francuskich przebojach i przy rytmie gorącej samby, przy których zaprosimy Państwa do tańca!

 

 

Bądźcie z nami podczas tego wyjątkowego wieczoru! Nie zabraknie zaskakujących smaków i aromatów, wyszukanych i wyrafinowanych dań, wystrzałowej zabawy w rytm gorących, karnawałowych przebojów oraz prawdziwie francuskiej atmosfery!

Serdecznie zapraszamy do udziału w Gali pełnej niespodzianek!

 

Więcej informacji: Małgorzata Oleszkiewicz, malgorzata.oleszkiewicz(@)ccifp.pl

 

BILETY I REZERWACJA STOLIKÓW


PLAN STOŁÓW i FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY :
malgorzata.oleszkiewicz(@)ccifp.pl

CENY BILETÓW

 

Firmy stowarzyszone: 850 PLN netto / os. 

Osoby spoza firm stowarzyszonych: 1450 PLN netto / os.

Gala 25-lecia CCIFP

Gala CCIFP 2018

Gala CCIFP 2017

PARTNER ZŁOTY

PARTNER SREBRNY

PARTNERZY

PARTNERZY POKAZU MODY

PARTNERZY MEDIALNI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Zmiana trybu pracy CCIFP