Gala CCIFP - Carnaval de Nice : Zapraszamy na wyjątkowy francuski wieczór!

Cena :
Firmy stowarzyszone: 850 PLN netto / os.

Osoby spoza firm stowarzyszonych: 1450 PLN netto / os.
UWAGA! OSTATNIE WOLNE MIEJSCA! SPRZEDAŻ BILETÓW TRWA DO 24.01.2019, W MIARĘ DOSTĘPNYCH MIEJSC.

L'événement est terminé. *prosimy pamiętać, że zapisanie wydarzenia w kalendarzu nie jest równoznaczne z rejestracją na wydarzenie. Zgłoszenie udziału należy przesłać za pomocą formularza rejestracyjnego.

W programie: wyśmienita kolacja, wyborne wina, pokaz mody projektantki Ewy Ciepielewskiej i gorąca samba - zarówno na scenie jak i parkiecie ! Doroczna Gala CCIFP na stałe wpisała się do kalendarza firm stowarzyszonych i przyjaciół CCIFP. Jest ważnym wydarzeniem dla polsko-francuskiej społeczności i co roku skupia we wnętrzach prestiżowego hotelu Sofitel Warsaw Victoria nie tylko ludzi biznesu ale i przedstawicieli instytucji, świata polityki oraz mediów. Gala to niezwykły wieczór i rozrywka na najwyższym poziomie, to wyśmienita kolacja w prawdziwie francuskim stylu.

 

Tym razem przeniesiemy się na południe Francji by poczuć atmosferę jednego z najgorętszych wydarzeń na Lazurowym Wybrzeżu, Karnawału w Nicei, która na dwa tygodnie stanie się europejską stolicą zabawy, tańca i mody. Zgodnie z wielowiekową tradycją Król i Królowa Karnawału zaproszą na bitwy kwiatowe, parady ukwieconych platform a my, do odkrywania atmosfery francuskiej Riwiery, wyjątkowy spektakl artystyczny oraz kolację przyrządzoną przez wybitne kulinarne talenty.


Menu kolacji, która zostanie zaserwowana tego wieczoru gościom Gali jest przygotowane specjalnie na tę okazję i stanowić będzie doskonałą kompozycję starannie dobranych smaków. Autorskie dania wybitnych szefów kuchni po raz kolejny zachwycą podniebienia wszystkich obecnych, tworząc jedyną w swoim rodzaju ucztę na najwyższych poziomie. 

W tym roku specjalnie dla Państwa wyjątkową kolację przygotuje niespotykane duo kulinarne: renomowany Szef kuchni hotelu Sofitel Warsaw Victoria, Maciej Majewski wraz z Jakubem Kasprzakiem - laureatem tegorocznej polskiej edycji konkursu Bocuse d’or. Goście Gali jako jedni z pierwszych w Polsce będą mieli okazję docenić dzieło współpracy tych polskich mistrzów kuchni.

Szefowie kuchni zabiorą Państwa w wyborną podróż kulinarną w poszukiwaniu źródeł lokalnych smaków, śladem produktów tych bardziej i mniej znanych. Odkryjemy wspólnie sekrety lokalnej gastronomii polskich i francuskich specjałów i sięgniemy po najbardziej wysmakowane bogactwa regionalne. 

Pełne finezji dania stworzone na bazie najszlachetniejszych produktów i przyrządzone z największą troską o wyszukany smak dopełnią wyśmienite oraz oryginalne francuskie wina, starannie wyselekcjonowane przez uznanego sommeliera.

 

A podczas wyśmienitej kolacji zaproponujemy Państwu elegancki pokaz mody projektantki Ewy Ciepielewskiej.

Wieczór kontynuować będziemy przy niezapomnianych francuskich przebojach i przy rytmie gorącej samby, przy których zaprosimy Państwa do tańca!

 

 

Bądźcie z nami podczas tego wyjątkowego wieczoru! Nie zabraknie zaskakujących smaków i aromatów, wyszukanych i wyrafinowanych dań, wystrzałowej zabawy w rytm gorących, karnawałowych przebojów oraz prawdziwie francuskiej atmosfery!

Serdecznie zapraszamy do udziału w Gali pełnej niespodzianek!

 

Więcej informacji: Małgorzata Oleszkiewicz, malgorzata.oleszkiewicz(@)ccifp.pl

 

BILETY I REZERWACJA STOLIKÓW


PLAN STOŁÓW i FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY :
malgorzata.oleszkiewicz(@)ccifp.pl

CENY BILETÓW

 

Firmy stowarzyszone: 850 PLN netto / os. 

Osoby spoza firm stowarzyszonych: 1450 PLN netto / os.

Gala 25-lecia CCIFP

Gala CCIFP 2018

Gala CCIFP 2017

PARTNER ZŁOTY

PARTNER SREBRNY

PARTNERZY

PARTNERZY POKAZU MODY

PARTNERZY MEDIALNI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin