Aktualności firm stowarzyszonych
Podróże nie tylko kulinarne w Novotel Kraków City West
<p style="text-align: justify;">W miniony piątek, 17 czerwca, 150 gości uczestniczyło w otwarciu odnowionej restauracji w hotelu Novotel Kraków West City. Miejsce w nowej odsłonie utrzymano w koncepcie gastronomicznym NOVO2, który jest jednym ze znaków rozpoznawczych hoteli marki Novotel. W podróże kulinarne zabrał gości Paweł Anders, autor konceptu Winestone, a w podróże na krańce świata - Jarosław Kuźniar.</p>
>
Na pierwszym planie od lewej Kamil Kutek, Mariusz Kucharski - ? ? kucharze Novotel Kraków City West
Od lewej Paweł G?ska - ? ? kucharz Novotel Kraków City West
Od lewej Robert Baniak - ? ? sous chef Novotel Kraków City West, Sabina Bartyzel - ? ? Dyrektor Generalny Regionu Południowego hoteli markek Mercure i Novotel, Janusz Knapik- chef Novotel Kraków City West
Od lewej Tomasz Krzysztanowski - ? ? dyrektor Hotelu Novotel Kraków Centrum, Iwona Janosiewicz - ? ? dyrektor Hotelu Mercure Wrocław Centrum, Sebastian Marona - Dyrektor Hotelu Novotel Wrocław City, Joanna W?chocka - Kierownik Marek Segmentu Średniego hoteli Mercure i Novotel Orbis SA, Anna Mida - zastępca Dyrektora Ibis Krakow Centrum
Od lewej Jarosław Kuźniar - ? ? dziennikarz, Sabina Bartyzel - Dyrektor Regionalny Regionu Południowego, Łukasz Cioch - konferansjer
Widok lobby hotelowego
Od lewej Sabina Bartyzel - ? ? Dyrektor Generalny Regionu Południowego hoteli marki Mercure i Novotel, Łukasz Cioch - konferansjer , Violetta Krzemień-Banot - ? ? Dyrektor Operacyjny Hotelu Novotel Kraków City West
Od lewej Violetta Krzemień-Banot- Dyrektor Operacyjny Novotel Kraków City West, Bartłomiej Ostrowski - ? ? Regionalny Kierownik Sprzedaży Orbis SA