Aktualności firm stowarzyszonych

Podróże nie tylko kulinarne w Novotel Kraków City West

<p style="text-align: justify;">W miniony piątek, 17 czerwca, 150 gości uczestniczyło w otwarciu odnowionej restauracji w hotelu Novotel Kraków West City. Miejsce w nowej odsłonie utrzymano w koncepcie gastronomicznym NOVO2, który jest jednym ze znaków rozpoznawczych hoteli marki Novotel. W podróże kulinarne zabrał gości Paweł Anders, autor konceptu Winestone, a w podróże na krańce świata -€“ Jarosław Kuźniar.</p>

>

Na pierwszym planie od lewej Kamil Kutek, Mariusz Kucharski - ? ? kucharze Novotel Kraków City West

  

Od lewej Paweł G?ska - ? ? kucharz Novotel Kraków City West

  

Od lewej Robert Baniak - ? ? sous chef Novotel Kraków City West, Sabina Bartyzel - ? ? Dyrektor Generalny Regionu Południowego hoteli markek Mercure i Novotel, Janusz Knapik- chef Novotel Kraków City West

  

Od lewej Tomasz Krzysztanowski - ? ? dyrektor Hotelu Novotel Kraków Centrum, Iwona Janosiewicz - ? ? dyrektor Hotelu Mercure Wrocław Centrum, Sebastian Marona - Dyrektor Hotelu Novotel Wrocław City, Joanna W?chocka - Kierownik Marek Segmentu Średniego hoteli Mercure i Novotel Orbis SA, Anna Mida - zastępca Dyrektora Ibis Krakow Centrum

Od lewej Jarosław Kuźniar - ? ? dziennikarz, Sabina Bartyzel - Dyrektor Regionalny Regionu Południowego, Łukasz Cioch - konferansjer

  

Widok lobby hotelowego

  

Od lewej Sabina Bartyzel - ? ? Dyrektor Generalny Regionu Południowego hoteli marki Mercure i Novotel, Łukasz Cioch - konferansjer , Violetta Krzemień-Banot - ? ? Dyrektor Operacyjny Hotelu Novotel Kraków City West

  

Od lewej Violetta Krzemień-Banot- Dyrektor Operacyjny Novotel Kraków City West, Bartłomiej Ostrowski - ? ? Regionalny Kierownik Sprzedaży Orbis SA

WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin