Podsumowanie wydarzeń

O zdrowym gotowaniu, innowacyjności w kuchni i sposobie na jesienny deficyt energii na ostatnim Klubie Kobiecego Biznesu

<p style="text-align: justify;">Ostatnie spotkanie z cyklu Klub Kobiecego Biznesu odbyło się w środę 16 listopada w Holmes Place w Warszawie. Gościem specjalnym CCIFP i Haliny Piaseckiej była Maja Sobczak –psycholog i dietoterapeutka. Tematem przewodnim była kuchnia. Uczestniczki rozmawiały o tym, jak radzić sobie z brakiem czasu na zdrowe gotowanie, a także jak nie popaść w monotonię i uczyć się przyrządzania nowych potraw. Ważną kwestią poruszaną w rozmowach były produkty i dania, które pozwalają zachować energię oraz uodpornić się na choroby i lepiej znosić jesienną pogodę. Po rozmowie odbyła się część networkingowa, oczywiście przy bufecie ze zdrowymi przekąskami.</p>

>

WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

Dachser pomaga w walce z COVID-19

DACHSER Air & Sea Logistics przetransportował 3,25 miliona maseczek ochronnych z Meksyku do Niemiec. Następnie DACHSER Road Logistics dostarczył je do...

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Zmiana trybu pracy CCIFP