Aktualności firm stowarzyszonych
Kolacja „Goût de France” 21 marca 2017 La Brasserie Moderne
<p style="text-align: justify;">Wyśmienite menu przygotowane przez szefa kuchni Macieja Majewskiego z okazji kulinarnego francuskiego święta wiosny Good France.</p>
>
Menu, które chcemy Państwu zapronować jest celebracj? tego, co najlepsze w kuchni Francuskiej oraz szacunku dla kultury jedzenia i produktu. Wyraża także hołd dla wyśmienitych Francuskich kucharzy, którzy oddali się bezgranicznie pasji gotowania.
Buraczana beza/Mus z pstr?ga/ Ogórek
? Galaretka wołowa/ Kawior Antonius/ Rukiew
? Langustynka/ Makaron/ Szpinak
? Okoń morski/ Algi/ Masło
? Perliczka/ Trufla/ Gnocchi
? Saint Maure de Touraine/ Gruszka/ Brioche
? Baba Rum
Cena: 180 PLN
Tylko rezerwacje - liczba miejsc ograniczona
La Brasserie Moderne
Królewska 11
00-065 Warszawa
Tel: 22 657 8382