Aktualności firm stowarzyszonych  •  Partnerzy

Wyśmienita kolacja z Master Sommelierem w Le Victoria Brasserie Moderne

<p style="text-align: justify;">Szef Kuchni Maciej Majewski oraz Master Sommelier Adam Pawłowski zapraszają serdecznie na wyjątkowe wydarzenie łączące wino z wyśmienitą kuchnią 22 października 2015 o 19.30 do Le Victoria Brasserie Moderne. 5-daniowej kolacji towarzyszyć będzie wybór najlepszych francuskich win wyselekcjonowanych przez Adama Pawłowskiego, pierwszego polskiego Master Sommeliera.</p>

>

Nasz gospodarz wprowadzi Państwa w arkana sztuki dobierania wina do posiłku, a szef kuchni przygotuje menu, które zabierze Państwa w pyszn? kulinarn? przygodę.

Data: 22 października 2015, 19.30

Cena: 189 PLN

Więcej informacji i rezerwacje:

Le Victoria Brasserie Moderne

E-mail: brasserie.moderne@sofitel.com

Tel.: 22 657 83 82

Adam Pawłowski, Master Sommelier

Miłość do wina, radość czerpana z obsługi gości oraz pasja do pogłębiania wiedzy zaprowadziły Adama Pawłowskiego ścieżk? ku spełnieniu marzeń. Sześć lat temu rozpocz?ł sw? karierę, zdobywaj?c po drodze, jako jedyny Polak w historii, prestiżowy tytuł Master Sommelier. Pracował jako główny sommelier w nagrodzonej gwiazdk? Michelin restauracji w hotelu Northcote w hrabstwie Lancashire w Anglii.

Maciej Majewski, Szef Kuchni

Tak mówi o sobie: „Gotowanie to całe moje życie. Nie traktuję gotowania jak pracy, ale jak spełnienie moich marzeń”. Doświadczenie zdobywał pracuj?c przez kilkanaście lat w sieci hotelowej Accor, jak również odbywaj?c staże i praktyki w hotelach i restauracjach we Francji. Stylem gotowania, w którym się spełnia, jest kuchnia polsko-francuska w wydaniu modern, bazuj?ca na najlepszej jakości sezonowych składnikach. Jego autorskie menu prezentuje karta w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne.

Master_Sommelier_dinner_2015 >>>

Do pobrania

Download Master_Sommelier_dinner_2015.pdf  (PDF • 375 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!