Aktualności firm stowarzyszonych
Pascal Brodnicki odwiedzi małych strażaków z Ćwiklic. Zdradzamy tajniki pierwszego odcinka „Tak smakuje dziękuje”
Już 8 maja o godzinie 17:30 na antenie TVN zobaczymy pierwszy odcinek programu „Tak smakuje dziękuje”. Pascal Brodnicki po 7 latach nieobecności wraca do telewizji, żeby pomóc dzieciom w podziękowaniu ich idolom - trenerom sportowym, strażakom, opiekunom, dawcom szpiku. Za nową, pełną pozytywnych emocji produkcję, odpowiada dentsu Polska.
„Tak smakuje dziękuję” to 22-minutowy program telewizyjny branded content, stworzony przez zintegrowany zespół dentsu Polska (agencję produkcyjną The Story Lab oraz agencje mediowe Carat i iProspect) przy udziale partnerów – Tefal oraz ALDI. Program będzie się składał z 6 odcinków, emitowanych w niedziele o godz. 17:30 w czasie antenowym telewizji TVN.
Co wydarzy się w pierwszym odcinku?Więcej na temat...
W pierwszym odcinku szef kuchni, Pascal Brodnicki, odwiedzi Martynę, Wiktora i Antka, trójkę małych strażaków z Ćwiklic koło Bielska-Białej.
Dzieci będą chciały podziękować swojemu mentorowi, Tomaszowi Wyrobkowi, założycielowi Ochotniczej Straży Pożarnej i Akademii Młodego Strażaka w Ćwiklicach. Imponuje im odwaga Tomka i jego oddanie pracy oraz mieszkańcom. Jak mi powiedziały, jest on zawsze gotowy do działania i pomocy innym ludziom. To dla dzieci wielki autorytet, którego uwielbiają słuchać i czerpać inspirację z jego opowieści – komentuje Daria Grunt, TV Producer w The Story Lab (dentsu Polska).
To dzięki pracy Tomasza Wyrobka, mali bohaterowie programu „Tak smakuje dziękuje”, chcą w przyszłości zostać strażakami i nieść pomoc mieszkańcom.
– Martyna, Wiktor i Antek zrobią Pascalowi przeszkolenie strażackie – między innymi z obsługi strażackiego węża. Z kolei Pascal zaprosi ich do swojego świata, czyli do kuchni. Kolację-niespodziankę przygotują oczywiście w strażnicy strażackiej w Ćwiklicach. Tomek niczego się nie spodziewa, a cała akcja została zaplanowana w najdrobniejszych szczegółach. Widzowie będą mogli śledzić ten misterny, pozytywny „kulinarny spisek” w niedzielę na antenie TVN – dodaje Daria Grunt, TV Producer w The Story Lab (dentsu Polska).