Aktualności firm stowarzyszonych

On The Table – Grand Dinners, czyli wyjątkowe kolacje dla najbardziej wymagających

To będzie z pewnością jedno z najbardziej emocjonujących wydarzeń tej wiosny! W dniach 23-24 maja w Villa Intrata w Wilanowie odbędą się pierwsze kolacje z cyklu „On The Table – Grand Dinners”. Organizatorzy zapewniają, że nie zabraknie intensywnych doznań nie tylko kulinarnych, chodzi bowiem o celebrację przyjemności poprzez pobudzenie wszystkich zmysłów. Gwiazdami obu wieczorów będą wyjątkowi szefowie kuchni, których restauracje zostały odznaczone gwiazdkami Michelin, w sumie zobaczymy ich sześć. I tak na kulinarnej scenie wystąpią Emmanuel Renaut, właściciel hotelu i restauracji Flocons de Sel *** we francuskich Alpach, czwarty wśród 100 najlepszych szefów kuchni na świecie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF (najlepszy profesjonalista w swojej dziedzinie we Francji). Ponadto Philippe Mille reprezentujący restaurację Le Perc ** zlokalizowaną w sercu Szampanii, regionu, w którym „bąbelki” są dobrem narodowym. Znakomity szef kuchni, MOF, zdobywca wielu prestiżowych nagród. Trzecim aktorem tego wyjątkowego spektaklu będzie Przemek Klima współwłaściciel restauracji Bottiglieria 1881* w Krakowie. Młody, ambitny, znalazł się na liście 100 najlepszych szefów kuchni na świecie oraz został okrzyknięty Szefem Przyszłości, co jest dowodem uznania dla najznakomitszych w jego fachu. Zapowiada się wielkie kulinarne święto dla amatorów wysublimowanych smaków. Należy podkreślić, że to pierwszy taki projekt w Polsce, gdzie cenione nazwiska szefów kuchni światowego formatu wspólnie przygotują wyjątkową kolację. To heute cuisine w najlepszym francusko – polskim wydaniu. Każdy z miłośników fine dinningu może być częścią tego kulinarnego wydarzenia, zaproszenia dostępne są tylko w sprzedaży zamkniętej, gdyż zainteresowanie jest bardzo duże. Ekskluzywne kolacje z autorskim menu i crème de la crème światowych kulinariów są nie lada gratką.

Partnerem wydarzenia jest firma Moët Hennessy Polska, która ośmiodaniowe menu wzbogaci o finezyjne koktajle. Projektowi On The Table przyświeca myśl – Przekraczamy bariery kulinarnej wyobraźni, zatem możemy spodziewać się kreacji nieoczywistych na najwyższym, światowym poziomie.

Organizatorem jest agencja Smarten kreująca najbardziej prestiżowe wydarzenia kulinarne w Polsce.

Bilety do nabycia na www.onthetable.com.pl

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!