Kolacja „Goût de France” 21 marca 2017 La Brasserie Moderne

<p style="text-align: justify;">Wyśmienite menu przygotowane przez szefa kuchni Macieja Majewskiego z okazji kulinarnego francuskiego święta wiosny Good France.</p>

>

Menu, które chcemy Państwu zapronować jest celebracj? tego, co najlepsze w kuchni Francuskiej oraz szacunku dla kultury jedzenia i produktu. Wyraża także hołd dla   wyśmienitych Francuskich kucharzy, którzy oddali się bezgranicznie pasji gotowania.

Buraczana beza/Mus z pstr?ga/ Ogórek
 ? Galaretka wołowa/ Kawior Antonius/ Rukiew
 ? Langustynka/ Makaron/ Szpinak
 ? Okoń morski/ Algi/ Masło
 ? Perliczka/ Trufla/ Gnocchi
 ? Saint Maure de Touraine/ Gruszka/ Brioche
 ? Baba Rum

Cena: 180 PLN  
Tylko rezerwacje - liczba miejsc ograniczona   

La Brasserie Moderne
Królewska 11
00-065 Warszawa
Tel: 22 657 8382

GOUT DE FRANCE >>>

Do pobrania

Download Gout-de-france-La-Brasserie-Moderne-PL.pdf  (PDF • 365 KB)

WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!