KADAR OBCHODZI W LUTYM SWOJE DRUGIE URODZINY

<p style="text-align: justify;">Jako nowy członek CCiFP pragniemy spotkać się z Państwem na Francusko-Holenderskim Speed Business Meeting w dniu <strong>12 lutego 2019 od godz. 18h (Hotel Golden Tulip),</strong> na którym będziemy mieli przyjemność zaprezentować część naszych produktów. <strong>Zaprosimy Państwa do degustacji oraz odpowiemy na wszelkie pytania</strong>. W oczekiwaniu zachęcamy do zapoznania się z opisem naszej działalności poniżej lub szczegółowiej - na stronie <a href="http://www.kadarpoland.com/">www.kadarpoland.com</a> Do zobaczenia wkrótce! Karolina, Darek, Bartek.</p>

>

Firma KADAR z Lesznowoli koło Warszawy założona została w lutym 2017 r przez Darka Spychałę, osobę z długoletnim doświadczeniem w obszarze żywienia żołnierzy w różnych warunkach klimatyczno-terenowych. Jego kompetencje potwierdziła obroniona jesieni? 2016 r praca doktorska pt. „Żywienie żołnierzy wojsk l?dowych w przyszłych operacjach”. Dziś, jako adiunkt naukowo-dydaktyczny, Darek swym doświadczeniem dzieli się ze słuchaczami Wojskowej Akademii Technicznej, a w codziennej pracy nad tworzeniem i doborem komponentów racji wspieraj? Go:   Karolina Jamka, odpowiedzialna za jakość i   technologię oraz Bartek Bertrandt, specjalista w dziedzinie żywności.

Firma oferuje produkty kilkunastu polskich i zagranicznych przedsiębiorstw, które, odpowiednio poł?czone, s? w stanie zabezpieczyć systemowo wyżywienie żołnierzy i osób działaj?cych w trudnych warunkach i w oddaleniu od własnych baz logistycznych. Nie ma tu potrzeby rozwijania kuchni polowych, organizowania skomplikowanego procesu dostaw i przygotowywania potraw z półproduktów.  

Kompleksowa oferta firmy zawiera nie tylko pojedyncze, często unikatowe produkty żywnościowe (mog?ce znaleźć się zarówno w indywidualnych, jak i grupowych racjach żywnościowych dla wojska), wyposażenie do ich przechowywania i dystrybucji, ale również sprzęt i akcesoria niezbędne do przygotowywania i spożywania posiłków oraz rozwi?zania pozwalaj?ce na zabezpieczenie żołnierzy w wodę pozyskan? ze środowiska naturalnego.

KADAR daje odpowiedź na zapotrzebowanie wielu potencjalnych grup użytkowników również poza wojskiem: strażaków, policjantów, służb ratowniczych czy nawet harcerzy, podróżników, sportowców ekstremalnych, pielgrzymów. Przemyślany i sprawnie działaj?cy system żywienia jest również dobrym rozwi?zaniem w sytuacjach kryzysowych (katastrofy naturalne lub nienaturalne) i najlepszym sposobem na szybk? pomoc ludności cywilnej i ekipom ratunkowym działaj?cym w terenie.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ >>>

zespół KADAR

WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!