Aktualności firm stowarzyszonych • Partnerzy
Gastronomiczny wieczór z Didier Varnier i Janem Rębowskim w Le Bistro Rozbrat
<p style="text-align: justify;">Znakomici szefowie kuchni, Didier Varnier i Jan Rębowski, zaproponują Państwu menu degustacyjne w Le Bistro Rozbrat, w środę 18 listopada 2015. Alain Budzyk zaprasza na wyśmienity gastronomiczny wieczór!</p>
>
"W przyszłym tygodniu, będę gościł w Le Bistro Rozbrat szefa kuchni Didier Varnier.
Didier Varnier szkolił się w prestiżowych francuskich restauracjach. Pełnił rolę sous-chef w Crillon w Paryżu (3 gwiazdki Michelin) i w Jardin des Gourmets w Londynie, zanim otworzył własn? restaurację w Paryżu - C'AMELOT.
Dzisiaj, pełen pasji i chęci przekazywania swojej wiedzy, trenuje kucharzy i ich zespoły na całym świecie w najbardziej prestiżowych restauracjach.
Spotkałem Didier podczas moich wędrówek gastronomicznych. Przyj?ł mnie z otwartymi ramionami i był jednym z moich najcenniejszych trenerów.
Dziś to jego kolej na odwiedziny u mnie i przekazywanie wiedzy trwa dalej...
Bawi?c się umiejętnie technik? gotowania, jakości? lokalnych produktów sezonowych, poł?czon? z przyprawami z całego świata, Didier Varnier jest uznanym na świecie szefem francuskiej Bistronomii i Gastronomii.
Jego obecność będzie pretekstem do degustacji wyśmienitego menu i na ten jeden wieczór "Bistro" przerodzi się w "Gastro".
Zapraszam w gastronomiczn? podróż, której nie można przegapić!
Alain Budzyk”
MENU_DEGUSTACYJNE_18112015_>>>
♦
REZERWACJE: 692 887 234 – rezerwacja@lebistrorozbart.pl
Alain Budzyk
Le Bistro Rozbrat