Aktualności firm stowarzyszonych  •  Wydarzenia

Future 50 Foods – trendy przyszłości i live cooking!

DATA: 26 maja 2021

GODZINY: 14:00 - 15:00

MIEJSCE: MS Teams (online)

CENA: Bezpłatne

 

Sodexo Polska, we współpracy z Unilever Food Solutions, organizuje wirtualne spotkanie poświęcone tematyce well-beingu, trendów żywieniowych i zdrowiego jedzenia.

Zapraszamy serdecznie na webinar, który odbędzie się 26 maja (środa) w godzinach
14.00 – 15.00
. Pokażemy, jak pozbyć się monotonii na talerzu, dbając przy tym o środowisko naturalne.

Podczas pokazu LIVE COOKING Szefowie Kuchni przygotują trzy potrawy z wykorzystaniem Future 50 Foods, czyli produktów pochodzenia roślinnego, które zapewniają zdrową różnorodność odżywiania bez szkody dla planety.

Opowiemy także:
•    jakie są bieżące trendy żywieniowe,
•    w jaki sposób dieta może wpłynąć na stan środowiska naturalnego,
•    jak odżywiać się mądrze, żeby pomóc Planecie,
•    jak łatwo i szybko przygotować trzy smaczne i zdrowie potrawy na bazie roślinnej.

Naszymi ekspertami będą: Marta Diop, Corporate Segment Director, Sodexo Polska oraz Rafał Lankosz, Head of Marketing, Unilever Food Solutions.
Potrawy przygotują doświadczeni szefowie kuchni: Michał Fabiszewski, Główny Szef Kuchni, Sodexo Polska oraz Marcin Szachowicz, Szef Kuchni ds. Kluczowych Klientów, Unilever Food Solutions.


Każdy uczestnik webinaru otrzyma po spotkaniu przepisy na dania prezentowane podczas części live cooking (w wersji pdf).

Rejestracja trwa do 25 maja do godziny 11 :00.

Zapraszamy do zapisów poprzez FORMULARZ

Więcej informacji na temat wydarzenia >>> 

WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

Założenia programu Polski Ład

Szanowni Państwo, Koalicja rządząca ogłosiła założenia programu o nazwie Polski Ład. Program ten przewiduje istotne zmiany oraz inwestycje w wiele...

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!