Aktualności firm stowarzyszonych
Ekskluzywna kolacja z wyróżnionym Gwiazdką Michelin szefem kuchni Raoulem Reichrath już w ten weekend
<p style="text-align: justify;">To właśnie dla prawdziwych pasjonatów dobrego jedzenia powstał The Plus Club. The Plus Club to nie tylko łatwa w obsłudze aplikacja do rezerwowania restauracji, ale również organizowane przez nas wyjątkowe wydarzenia dla członków, takie jak <strong>ekskluzywna kolacja z wyróżnionym Gwiazdką Michelin szefem kuchni Raoulem Reichrath</strong> już w ten weekend (17-18.02) w restauracji Endorfina Foksal.</p>
>
"Menu, które dało mi Gwiazdkę Michelin"
Aperitif
Szampan Grand Cru Blanc de Noirs Michel Arnould ? Verzenay
Bonito i bottarga
sashimi z bonito z kawiorem z oliw? z bazylii, kruszone ziarna sezamu z fleur de sel z Guérande
Viré-Clessé 2015 Domaine Michel Guillemot "Cuvée Quintaine"
Szkocki łosoś
marynowany w imbirze i soli lawowej, redukcja z czerwonego wina, “Guinness” z bulionu z grzybów leśnych i curry Madras
Chablis 2015 Domaine Lavantureux "Cvée vieilles vignes"
Goł?b
Pieczony w piecu, udko confit z sezamem, baskijski pudding z papryk? Espelette, sok z kaw? po turecku i kardamonem
Gigondas 2014 Domaine Santa Duc "Aux lieux dits"
Rocamadour
Ser Rocamadour z mleka surowego
Bouzeron 2015 Domaine Michel Briday "Cuvée Axelle"
“Jak Pina colada…”
Czekolada
Organiczna czekolada z Peru
Na trzy sposoby
Rasteau 2011 Domaine Trapadis "Les Ponchonnières" vendanges tardives de novembre
Cena za osobę 645 zł - wszystkie napoje w cenie
Cena dla Członków CCIFP 345 zł
Liczba miejsc ograniczona.
KONTAKT I REZERWACJA MIEJSC:
Anna Wood
+48 537 755 042 or +48 694 474 854
email: anna(@)theplusclub.com