Aktualności firm stowarzyszonych

Ekskluzywna kolacja z wyróżnionym Gwiazdką Michelin szefem kuchni Raoulem Reichrath już w ten weekend

<p style="text-align: justify;">To właśnie dla prawdziwych pasjonatów dobrego jedzenia powstał The Plus Club. The Plus Club to nie tylko łatwa w obsłudze aplikacja do rezerwowania restauracji, ale również organizowane przez nas wyjątkowe wydarzenia dla członków, takie jak <strong>ekskluzywna kolacja z wyróżnionym Gwiazdką Michelin szefem kuchni Raoulem Reichrath</strong> już w ten weekend (17-18.02) w restauracji Endorfina Foksal.</p>

>

"Menu, które dało mi Gwiazdkę Michelin"

Aperitif
Szampan Grand Cru Blanc de Noirs Michel Arnould ?  Verzenay

Bonito i bottarga

sashimi z bonito z kawiorem z oliw? z bazylii, kruszone ziarna sezamu z fleur de sel z Guérande

Viré-Clessé 2015 Domaine Michel  Guillemot "Cuvée Quintaine"

Szkocki łosoś
marynowany w imbirze i soli lawowej, redukcja z czerwonego wina, “Guinness” z bulionu z grzybów leśnych i curry Madras
Chablis 2015 Domaine Lavantureux "Cvée vieilles vignes"

Goł?b
Pieczony w piecu, udko confit z sezamem, baskijski pudding z papryk? Espelette, sok z kaw? po turecku i kardamonem
Gigondas 2014 Domaine Santa Duc  "Aux lieux dits"

Rocamadour
Ser Rocamadour z mleka surowego
Bouzeron 2015 Domaine Michel Briday  "Cuvée Axelle"

“Jak Pina colada…”

Czekolada
Organiczna czekolada z Peru
Na trzy sposoby
Rasteau 2011 Domaine Trapadis  "Les Ponchonnières" vendanges tardives de novembre

Cena za osobę  645 zł   - wszystkie napoje w cenie
Cena dla Członków CCIFP 345 zł  

Liczba miejsc ograniczona.

KONTAKT I REZERWACJA MIEJSC:

Anna Wood

+48 537 755 042 or +48 694 474 854

email: anna(@)theplusclub.com

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Zaloguj się do Strefy Członkowskiej!