Rekrutacja & Szkolenia

FRANCUSKO-POLSKA IZBA GOSPODARCZA (CCIFP) poszukuje stażysty na stanowisko: ASYSTENTA/ASYSTENTKI PROJEKTU

Poszukujemy stażysty, który wesprze dział komunikacji w przygotowaniu najnowszej edycji Katalogu Firm Stowarzyszonych CCIFP. Jest to coroczna publikacja, wydawana od przeszło 20 lat, która zawiera szereg praktycznych informacji na temat polsko-francuskiego biznesu, jak również stanowi kompletny spis wszystkich członków CCIFP.

STAŻ: 23.09 – 20.12.2019

Zakres obowiązków:

• aktualizacja danych do katalogu firm członkowskich: dane makroekonomiczne, dane firm i instytucji
  • sprzedaż stron reklamowych w katalogu
  • pomoc przy korekcie publikacji
  • współpraca z grafikiem przy składzie publikacji

Oferujemy:

• pracę w międzynarodowym środowisku w prestiżowej lokalizacji w centrum Warszawy
  • możliwość poznania sektora firm z kapitałem francuskim w Polsce
  • pracę w dynamicznej ekipie
  • możliwość częściowej pracy zdalnej lub w niepełnym wymiarze
  • wynagrodzenie

Wymagania:

• bardzo dobra znajomość języka francuskiego (warunek konieczny);
  • konsekwencja i skrupulatność w działaniu;
  • łatwość w wykonywaniu akcji telefonicznych;
  • kompetencje sprzedażowe;
  • komunikatywność,
  • pierwsze doświadczenie zawodowe;
  • biegłość w posługiwaniu się pakietem MS.

Osoby zainteresowane pracą w okresie: 23.09 – 20.12.2019 prosimy o przesłanie CV na adres e-mail ccifp(@)ccifp.pl wraz z tytułem „praca CCIFP” w temacie maila.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (w rozumieniu ustawy z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2000 r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami)”

Francusko-Polska Izba Gospodarcza (CCIFP) skupia ponad 450 firm z kapitałem francuskim oraz polskim i jest jedną z najaktywniejszych izb handlowych w Polsce. Głównym celem Izby jest współtworzenie jak najlepszych warunków dla inwestycji i rozwoju gospodarczego w Polsce, a także promocja najlepszych praktyk oraz rozwiązań biznesowych. Francusko-Polska Izba Gospodarcza powstała w kwietniu 1994 roku z inicjatywy przedsiębiorców francuskich i należy do Związku Francuskich Izb Przemysłowo-Handlowych (CCIFI) zrzeszającego 120 Izb francuskich w 85 krajach. www.ccifp.pl